Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Ziemi Chełmskiej" realizujące projekt współpracy pn. „Szlak Kresowych Smaków” w ramach poddziałania 19.3 „Przygotowanie i realizacja działań w zakresie współpracy z lokalną grupą działania”, współfinansowany ze środków PROW na lata 2014-2020, w partnerstwie ze Stowarzyszeniem Lokalna Grupa Działania "Roztocze Tomaszowskie" oraz Stowarzyszeniem Hrubieszowskie "Lepsze Jutro" Lokalna Grupa Działania, serdecznie zaprasza mieszkańców obszaru gmin: Białopole, Dorohusk, Dubienka, Horodło, Kamień, Leśniowice, Wojsławice i Żmudź, do udziału w 8 praktycznych 6-cio godzinnych warsztatach kulinarnych, warsztatach identyfikacji oraz wyrobu produktów lokalnych, mających na celu upowszechnienie dziedzictwa kulturowego obszaru LGD przy wykorzystaniu walorów przyrodniczych, historycznych oraz kulturowych sprzyjających wytwarzaniu tradycyjnych produktów lokalnych. W celu ubiegania się o udział w warsztatach należy złożyć wypełniony i podpisany Formularz zgłoszeniowy osobiście bądź za pośrednictwem poczty tradycyjnej w Biurze Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania "Ziemi Chełmskiej" lub na adres poczty elektronicznej:Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. najpóźniej w dniu planowanej realizacji warsztatów (planowany termin realizacji warsztatów: 06-09.2019, harmonogram warsztatów będzie publikowany na bieżąco na stronie www.ziemiachelmska.pl). Przed złożeniem Formularza zgłoszeniowego należy zapoznać się z Regulaminem udziału w projekcie.

Regulamin udziału w projekcie – pobierz
Formularz zgłoszeniowy – pobierz
belka do dok

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: 
Europa inwestująca w obszary wiejskie”.